Contact

SPAARPROGRAMMA

De trouwe-klantenactie van Alpha Holland
U bent al enige tijd klant van Alpha Holland. Dit waarderen wij zeer en daarom willen wij u graag belonen voor de fijne manier van samenwerken.

Wij hebben speciaal voor onze klanten een spaarsysteem ontwikkeld:        
Voor elke €1.000,-- omzet (excl. BTW) ontvangt u 100 spaarpunten. Vanaf 400 spaarpunten komt u in aanmerking voor een (rode) Pluim. Maar er zijn meer Pluimen! Hoe meer punten u gespaard heeft, hoe groter het cadeau dat de verschillende kleuren Pluimen vertegenwoordigen. U kunt dus ook doorsparen voor zelfs een zilveren of gouden Pluim en een keuze maken uit tientallen verrassende belevenissen als een workshop of iets cultureels. En soms is geven nog fijner dan krijgen en wilt u liever de waarde van uw pluim schenken aan een van de goede doelen zoals bijv. Clini Clowns of het Wereldnatuurfonds; dat is allemaal mogelijk met het spaarsysteem van Alpha Holland!


De puntentelling loopt per kalenderjaar.

Uw gespaarde punten kunt aan het eind van het jaar inwisselen voor een cadeau, in de vorm van een Pluim.

Op deze pagina kunt u zien waarvoor u uw spaarpunten kunt inwisselen. Onder de cadeaus zelf ziet u het aantal punten dat nodig is per cadeau. Naast de prijzen ziet u een afbeelding, als u daar op klikt wordt u doorgestuurd naar www.Pluimen.nl en komen de beschikbare cadeau's tevoorschijn. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de beschikbare Pluimen.

Aan het eind van het kalenderjaar, zullen wij u ervan op de hoogte stellen voor welke Pluim u in aanmerking komt. Deze sturen wij u dan zo spoedig mogelijk toe.Wij wensen u veel plezier bij het sparen voor een cadeau en kijken uit naar de voortzetting van onze goede samenwerking.


PS Om nog sneller te kunnen sparen kunt u de gespaarde punten bij Alpha Holland optellen bij de door u gespaarde punten op www.pennen.nl. Zo kunt u wel heel snel zo'n fantastische Pluim verdienen!   € 1000,--
Gouden Pluimvanaf 20.000 spaarpunten
   € 500,--
Zilveren Pluimvanaf 15.000 spaarpunten
  €250,--
Bronzen Pluimvanaf 10.000 spaarpunten
 € 200,--
Turqoise Pluimvanaf 7.500 spaarpunten
 € 150,--
Roze
Pluimvanaf 6.000
spaarpunten
   € 100,--
Paarse Pluimvanaf 4.000 spaarpunten
 
   € 72,60
Oranje Pluimvanaf 2.500 spaarpunten
   €47,60
Blauwe Pluimvanaf 1.000 spaarpunten
  € 35,--
Groene Pluimvanaf 750 spaarpunten
€ 25,--
Rode Pluimvanaf 400 spaarpunten
 

BLANCO PLUIM!

 

Voor o.a. een
korting op uw
eerstvolgende
order, een donatie
aan een goed
doel, enz...

 

 

Neem hiervoor
contact op met uw accountmanager.

 

 
 

Alpha Holland

 

Bl.Pascalstraat 12

 

3261 LS

 

Oud-Beijerland

 

0186 - 618 077

Bekijk alle Pluimen