Contact

Over ons

PPP MVOISO

 

 

 

 

Alpha Holland is jouw leverancier van duurzame relatiegeschenken, give aways, promotionele artikelen en kerstpakketen. Wij gaan altijd samen met jou op zoek naar de meest creatieve promoties, passend bij jouw bedrijf!

Wie zijn we?

Door de ruime ervaring in de giveaway branche, weten onze medewerkers precies wat ze moeten doen om je perfect te bedienen. Door de grote kennis van materialen, druktechnieken en sourcing en het doorzettend vermogen van onze medewerker is er van alles mogelijk. Van maatwerk tot bulk afname, alles is bespreekbaar.

Kennis

Alpha Holland is al jarenlang een belangrijke speler in de branche. Samen met onze klanten hebben we de meest creatieve campagnes bedacht. En dat wordt gewaardeerd met een klanttevredenheid van 8,3! Waar bij de meeste bedrijven in deze branche de samenwerking stopt na het plaatsen van de order begint het bij Alpha Holland pas! Wij denken met je mee. We adviseren op het gebied van custom made artikelen, duurzaamheid van materialen en producten, unieke ideeën en de nieuwste trends.

Snelle service

Een gave give away is niet het eerste waar je aan denkt bij de organisatie van een evenement of actie. Om toch te zorgen dat jouw actie scoort bij de klant, zorgen wij ervoor dat het geschenk altijd op tijd en op de juiste locatie geleverd wordt.

Creativiteit

Naast het perfecte design, moet een relatiegeschenk ook nuttig en bruikbaar zijn. Bedrijven moeten jouw relatiegeschenk zien als een verrijking, alleen dan scoor je punten. Wij snappen ook wel dat je niet alles zelf kunt en dat is waar wij instappen. We denken met je mee van idee tot uitvoering!

Logistiek

Met een logistiek centrum aan huis streven we naar een optimale inzetbaarheid van de promo gifts met zo min mogelijk verspilling. We kunnen de voorraad beheersen met het inzetten van een min/max voorraad, besteladvies en onze unieke online besteltool!

Duurzaamheid

We willen de wereld een handje helpen weer een klein beetje beter te worden. Er wordt tegenwoordig enorm veel afval gecreëerd. Door dit afval een tweede leven te geven groeit die afvalberg niet; die circuleert. Wil je daar meer over weten? Kijk dan eens op www.xinnix-rpet.nl

Wat onze klanten zeggen over Alpha Holland:

Fijn dat er zo snel geleverd kon worden

Al jaren een vaste partner voor ons 

Zeer prettige partij om zaken mee te doenr prettige partij om zaken mee te doen

 

ALLES BEGINT BIJ ALPHA